Termeni si Conditii

Site-ul www.magazintablouri.ro este un site comercial, proprietate a S.C. E-brand Development S.R.L., avand numar de inregistrare in Registrul Comertului J23/1451/2005, RO17829365, cu sediul social in Str. Chirca nr. 48, Magurele, Ilfov, care permite efectuarea de print-uri on-line. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. E-brand Development S.R.L. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.magazintablouri.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.

1. Utilizarea informatiilor.
Accesarea site-ului www.magazintablouri.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate S.C. E-brand Development S.R.L. se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la S.C. E-brand Development S.R.L. in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. S.C. E-brand Development S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.magazintablouri.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al S.C. E-brand Development S.R.L. Pe site-ul www.magazintablouri.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Firma S.C. E-brand Development S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Utilizatorul Website-ului este:

 • persoana fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină,
 • orice reprezentant al unei persoane juridice înmatriculate și funcționând în conformitate cu legile din România, acționând în numele și pe seama persoanei juridice,
 • orice persoană fizică autorizată (PFA),
 • care accesează, comandă sau achiziționează Produse prin intermediul Website-ului, denumit pe parcursul acestor Termeni si Condiții, “Client”.

Important!
Orice persoana care viziteaza site-ul www.magazintablouri.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal firmei S.C. E-brand Development S.R.L. isi exprima consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de E-brand Development SRL in conformitate cu scopurile mentionate in pagina speciala GDPR ce poate fi accesata la acest link: https://www.magazintablouri.ro/info/GDPR


3. Calitatea serviciilor si plasarea comenzii
Obligatiile S.C. E-brand Development S.R.L. se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.magazintablouri.ro.

Caracteristicile produselor si preturile aferente sunt descrise pentru fiecare in pagina din care se face trimitere catre comanda ferma. Odata trimis produsul prin comanda online si plasata comanda ferma, clientul este de acord cu specificatiile si pretul produsului.

4. Modalitatea de plata si livrare

Caracteristicile produselor si preturile aferente sunt descrise pentru fiecare in pagina din care se face trimitere catre comanda ferma. Odata trimis produsul in cos si plasata comanda ferma, clientul este de acord cu specificatiile si pretul produsului.

Plata produselor se poate face fie online cu cardul/ transfer bancar, fie cash prin ramburs la curier. Transportul se realizeaza prin intermediul firmelor de curierat, iar tarifele, practicate de firmele de curierat, sunt cele valabile la data plasarii comenzii.

5. Dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Art. 16. Exceptari de la dreptul de retragere. 

Conditii Generale de Returnare:
 • Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, sau vicii cauzate de un soc extern. 
 • Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client, E-brand Development Srl  nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Iti recomandam sa ne trimiti coletul asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.
 • Expedierea se poate face cu orice firma de curierat ce asigura livrarea la sediul E-brand Development Srl din Strada Chirca nr 48, Magurele, Ilfov -  0752.362.362
 • Produsul trebuie sa fie in ambalajul original, nedeteriorat, impreuna cu toate accesoriile primite, materialele despartitoare, eticheta FRAGIL, etc. certificatul de garantie si o copie a facturii.
 • In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou/ transport gratuit, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului/ transportului.

Nu se vor accepta retururile in termen de 14 zile calendaristice, daca:

  • Produsele au fost achizitionate en-gross (se accepta maxim de 2 tablouri/ 1 set de tablouri retur). Pentru designeri/ hoteluri/ pensiuni.. etc puteti veni la sediul nostru pentru a vedea calitatea produselor sau solicita poze reale/ filmulete prin facebook/ whatsapp.
  • Pentru designeri/ hoteluri/ pensiuni.. etc puteti veni la sediul nostru pentru a vedea calitatea produselor sau intrati pe pagina noastra de FB unde vedeti poze si filmulete cu produse reale: https://www.facebook.com/amoart.ro
  • Produsele prezinta urme de uzura sau ajung in stare deterioarata la noi. Coletele care vin deteriorate din cauza ambalarii defectuase vor fi pozate la curier si refuzate la primire.
  • Produsele au fost  confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (conf art 16, lit C din OUG 34/2014);
  • Comanda contine mai mult de 3 produse. Pentru a-ti face o impresie despre calitatea tablourilor poti plasa comanda pentru 1 tablou/ 1 set de tablouri, dupa care, in general esti multumit si te asteptam cu o noua comanda.
  • Contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;

  Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate intre 10-50% din valoarea produsului sau refuzarea cererii de retur. Aceasta decizie va fi comunicata in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.

Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate intre 10-50% din valoarea produsului sau refuzarea cererii de retur. Aceasta decizie va fi comunicata in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.

 
*Observatii: Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar, avem rugamintea sa completezi contul IBAN in momentul inscrierii cererii de returnare, in campul OBSERVATII. 
Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

6. Litigii.
Prin folosirea site-ului www.magazintablouri.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea S.C. E-brand Development S.R.L. sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

7. Dispozitii finale
Societatea S.C. E-brand Development S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.magazintablouri.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. S.C. E-brand Development S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.magazintablouri.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.S.C. E-brand Development S.R.L. isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.magazintablouri.ro, cu respectarealegislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele membre sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.