Info line: fix: 031.436.50.58; mobil: 0752.362.362  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Ce este un tablou canvas

tablouri canvas productie atelierAmenajarea interioara cu tablouri canvas confera spatiului un plus de eleganta si stil. Prin alegerea tematicii,  culorii si a dimensiunii, tablourile moderne se dovedesc a fi adevarate opere de arta. Fie ca alegeti tablouri pentru a va decora peretii sau pentru a le oferi cadou, calitatea este la fel de importanta pentru noi. 

Cele mai populare dimensiuni si preturile aferente:

30x40cm - 55lei      45x60cm - 85lei       60x80cm -130lei

30x45cm - 60lei       40x60cm - 80lei      60x90cm -140lei

50x70cm - 100lei    70x100cm -160lei   80x120cm - 230lei

70x140cm - 220lei   100x150cm - 280lei

Calitatea si pretul tablourilor noastre le concureaza pe cele promovate in marile magazine de bricolaj/ amenajari interioare din tara. Avem personal calificat si echipamente performante pentru a furniza sute de tablouri la comanda intr-un timp foarte scurt. De asemenea detinem o baza cu peste 10.000 imagini de inalta rezolutie cu toate tematicile: tablouri florale, tablouri peisaje, tablouri reproduceri picturi celebre... etc. 

detaliu print tablou canvas

 

Printul pe canvas se realizeaza in culori vii si detalii foarte fine. De asemenea printul este rezistent UV astfel ca decorarea cu tablouri moderne poate fi realizata si in cladiri de birouri sau rezidentiale ce au ferestrele foarte mari, sau camere foarte luminate. Tablourile pot fi expuse pe orice perete, indiferent cum bate lumina.

Detinem un atelier propriu de inramari, fapt pentru care realizam in mod profesionist imbinarea sasiului (cadrului de lemn), atat pe grosime de 20mm cat si pe grosime de 40mm. Sasiul este perfect rezistent si drept indiferent de dimensiunea lui. Lemnul este uscat si tratat astfel incat sa-si pastreze forma o perioada cat mai indelungata. Din experienta noastra, cel putin 4ani nu veti avea probleme.

De asemenea la cererea dvs putem inrama fie postere hartie fotografica protejata cu sticla, fie tablouri canvas cu rama aplicata. Avem o gama diversificata de modele si culori. Cele prezente in site sunt cele mai uzuale.

De asemenea designerii nostri va pot consilia atat in alegerea imaginilor, cat si in prelucrarea acestora: retusari poze, efecte alb-negru, sepia, creatii grafice, caricaturi... etc. Unele din acestea fiind gratuite, altele contra-cost datorita complexitatii lucrarii.

Ce inseamna un tablou canvas?

Tabloul consta in imprimarea unei imagini de inalte rezolutii pe panza canvas, panza asemanatoare celei folosite in pictura. Este de o calitate foarte buna tratata la suprafata cu o compozitie care ajuta imaginile sa fie readate pana in cele mai mici detalii.

Inramarea se realizeaza pe un cadru de lemn din brad tratat si uscat (sasiu), 20mm grosime pentru tablourile cu latura pana in 100cm si 40mm pentru tablourile ce au laturi mai mari de 100cm.  Tehnica de inramare este specifica lucrarilor moderne, cu panza intinsa imbracans integral sasiul din lemn, creand o senzatie de reala opera de arta si nemaifiind necesara nicio alta rama suplimentara.
Tabloul astfel creat este ambalat si sigilat cu grija pentru a evita orice deteriorare in timpul transportului.